v Ürünlerimizi katkı maddesi, koruyucu veya aroma kullanmadan; doğal içerikli gıdaları reçetemize dahil ederek, lezzet kriteri konusunda hassasiyet göstererek üretmek ve ar-ge çalışmalarını yaptığımız her bir üründe bu prensiplerimizi göz önünde bulundurmak,
v Glutensiz ürünlerimizin sağlık hassasiyeti bulunan veya özel tercihleri olan tüketiciye yönelik olduğunun bilinciyle; ham madde seçiminde gluten ihtiva etmemesi konusunda titizlik göstermek,
v Tüm ürünlerimizi gerek ortam gerekse de personel hijyeni kurallarından taviz vermeden üretmek,
v Gıda güvenliği açısından risk oluşturabilecek her türlü fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik tehlikeye karşı tedbir almak,
v Global gıda güvenliği sorunları olan ürün özgünlüğü, güvenlik (sabotajın önlenmesi) konularında tedbirler almak,
v Gıdanın korunması ve israfın önlenmesi için adımlar atmak,
v Faaliyetlerimizi sektörümüzü doğrudan ve dolaylı yoldan ilgilendiren tüm yasal mevzuatın belirttiği şartlar ve ilgili standart maddelerinin ışığında yürütmek,
v Müşteri beklentilerini de dikkate alarak gerekli aksiyonları almak, müşteri memnuniyetinin en önemli çıktılarımızdan biri olduğu bilinciyle bu memnuniyeti sürekli kılmak,
v Kalitemizi sürekli geliştirmeyi ve iyileştirmeyi ilke edinmek, bu bağlamda çevremizdeki tüm dijital/teknolojik gelişmelere uyum sağlamak,
v Gıda güvenliğini etkin bir şekilde sağlamak adına eğitimli, yetkin personel ile çalışmak ve yetkinliği sürekli kılmak adına personeli eğitimlerle desteklemek,
v Çalışanlarımızın bilgi, bilinç ve farkındalık seviyelerini sürekli yükseltmek, moral ve verimliliklerini arttırmak,
v Çalışanlarımızda gıda güvenliği kültürü oluşması için eğitim başta olmak üzere gerekli tüm uygulamaları bir plan dahilinde yapmak,
v Şirket içinde ve dışında etkin iletişimi sağlamak,
v Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemleri şartlarına uyarak sistemin etkinliğini izlemek ve sistemi sürekli iyileştirmektir.