KALİTE

Gıda Güvenliği ve Kalite Politikamız ;

v    Ürünlerimizi katkı maddesi, koruyucu veya aroma kullanmadan; doğal içerikli gıdaları reçetemize dahil ederek, lezzet kriteri konusunda hassasiyet göstererek üretmek ve ar-ge çalışmalarını yaptığımız her bir üründe bu prensiplerimizi göz önünde bulundurmak,

v    Glutensiz ürünlerimizin sağlık hassasiyeti bulunan veya özel tercihleri olan tüketiciye yönelik olduğunun bilinciyle; ham madde seçiminde gluten ihtiva etmemesi konusunda titizlik göstermek,

v    Tüm ürünlerimizi gerek ortam gerekse de personel hijyeni kurallarından taviz vermeden üretmek,

v    Gıda güvenliği açısından risk oluşturabilecek her türlü fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik tehlikeye karşı tedbir almak,

v    Global gıda güvenliği sorunları olan ürün özgünlüğü, güvenlik (sabotajın önlenmesi) konularında tedbirler almak,

v    Gıdanın korunması ve israfın önlenmesi için adımlar atmak,

v    Faaliyetlerimizi sektörümüzü doğrudan ve dolaylı yoldan ilgilendiren tüm yasal mevzuatın belirttiği şartlar ve ilgili standart maddelerinin ışığında yürütmek,

v    Müşteri beklentilerini de dikkate alarak gerekli aksiyonları almak, müşteri memnuniyetinin en önemli çıktılarımızdan biri olduğu bilinciyle bu memnuniyeti sürekli kılmak,

v    Kalitemizi sürekli geliştirmeyi ve iyileştirmeyi ilke edinmek, bu bağlamda çevremizdeki tüm dijital/teknolojik gelişmelere uyum sağlamak,

v    Gıda güvenliğini etkin bir şekilde sağlamak adına eğitimli, yetkin personel ile çalışmak ve yetkinliği sürekli kılmak adına personeli eğitimlerle desteklemek,

v    Çalışanlarımızın bilgi, bilinç ve farkındalık seviyelerini sürekli yükseltmek, moral ve verimliliklerini arttırmak,

v    Çalışanlarımızda gıda güvenliği kültürü oluşması için eğitim başta olmak üzere gerekli tüm uygulamaları bir plan dahilinde yapmak,

v    Şirket içinde ve dışında etkin iletişimi sağlamak,

v    Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemleri şartlarına uyarak sistemin etkinliğini izlemek ve sistemi sürekli iyileştirmektir.